Τοποθεσία

Εκεί που ο χρόνος σταματά … Όταν επισκέπτεσαι την Σκιάθο την ερωτεύεσαι. Το Ammos Luxury Apartments είναι φτιαγμένο για να σου προσφέρει αυτό που έχεις ονειρευτεί την ηρεμία τη θέα το υπέροχο ηλιοβασίλεμα την ξεκούραση το μπάνιο τις καλύτερες παραλίες της μεσογείου μπροστά στην παραλία Μεγάλη Αμμος να ακούς μόνο το κύμα. Ζήσε το όνειρο και απόλαυσε τις μοναδικές στιγμές ελευθερίας και χαλάρωσης στο Ammos Lyxyry Apartments
Περιήγηση στην Σκιάθο - Ammos luxury apartments

Περιήγηση στην Σκιάθο

Η Σκιάθος είναι το νησί του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη του σύγχρονου λόγιου της νεότερης ιστορίας της Ελλάδας. Τα συγγράμματα και τα αφηγήματα του είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο. Σήμερα είναι τόσο διαχρονικά που μπορούν σας συντροφεύσουν διαβάζοντας στις διακοπές σας. Στην πόλη της Σκιάθου λειτουργεί ως μουσείο το σπίτι όπου έζησε και μεγάλωσε ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης. Η Σκιάθος προσφέρεται για Θρησκευτικό τουρισμό, η Ιερά Μονή Ευαγγελιστρίας Σκιάθου αποτελεί το σημείο αναφοράς στο νησί εκεί υφάνθηκε και υψώθηκε η πρώτη Ελληνική σημαία με το Σταυρό στην μέση ξεκινώντας η Ελληνική επανάσταση. Σήμερα στην Ιερά Μονή Ευαγγελιστρίας διατίθεται μουσειακός και εκθεσιακός επισκέψιμος χώρος ακόμη σημαντικό στοιχείο της Πολιτιστικής κληρονομιάς είναι το μοναστήρι του Αγίου Χαραλάμπου με το παρεκκλήσι του Αγίου Αθανασίου του Αθωνίτη ιστορικής σημασίας που αποτελούσε μετόχι του Αγίου Όρους, η Ιερα Μονή Εικονίστριας, τα εξωκλήσια του Αγίου Σώζων του Αγίου Αλεξάνδρου και πολλά άλλα.
Ammos luxury apartments1
Ammos luxury apartments2
Ammos luxury apartments3
Ammos luxury apartments4
Ammos luxury apartments5
Ammos luxury apartments6
Ammos luxury apartments7
Ammos luxury apartments8

Κοσμοπολίτικος αέρας και μαγευτικές ακρογιαλιές

Η Σκιάθος φημίζεται για την γαστρονομία της, αξίζει να δοκιμάσετε την παραδοσιακή κουζίνα, όπως και τα παραδοσιακά σκιαθίτικα γλυκά.
Ακόμη για τις όμορφες βραδιές σας στο παλιό λιμάνι απολαμβάνετε το ποτό και τα δροσερά κοκτέιλ στο Rock n Roll το θρυλικό μπάρ της Ευρώπης με θέα το μπούρτζι και το παλιό λιμάνι. Αξίζει να επισκεφτείτε την μαγευτική παραλία Μανδράκι εκεί οπου τα καταγάλανα νερά στο βόρειο μέρος του νησιού σε μαγεύουν και να δοκιμάσετε τις παραδοσιακές γεύσεις από την καντίνα του Ηλία.
πραγματικά ένας επίγειος παράδεισος - Ammos luxury apartments

πραγματικά ένας επίγειος παράδεισος

Ακόμη καθημερινά ξεκινούν από το παλιό Λιμάνι της Σκιάθου κρουαζιέρες για το γύρο του νησιού και τα φημισμένα Λαλάρια και το κάστρο της Σκιάθου που αποτελούσε το πρώτο μέρος κατοικίας των κατοίκων του νησιού στο Βόρειο μέρος ώστε να προστατεύονται από τους πειρατές.
Επίσης καθημερινά η Σκιάθος συνδέεται ακτοπλοϊκά με την πόλη του Βόλου, και το Μαντούδι που είναι ο ποιο κοντινός προορισμός για την Αθήνα αλλά και με ταχύπλοο με την Θεσσαλονίκη. Σε ότι αφορά τις κρατήσεις υπάρχει αναλυτικός κατάλογος με τις ημερήσιες εκδρομές και τα δρομολόγια των πλοίων.
Ammos luxury apartments9
Ammos luxury apartments10
Ammos luxury apartments11
Ammos luxury apartments12
Ammos luxury apartments13
Ammos luxury apartments14
Ammos luxury apartments15
Ammos luxury apartments16